Ind og ud med sproget - opgaver til inspiration og konkret sprogarbejde med børn mellem 2 og 7 år

Vis stort billede
Ind og ud med sproget - opgaver til inspiration og konkret sprogarbejde med børn mellem 2 og 7 år

1 093,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Ind og ud med sproget - Kopimappe til konkret sprogarbejde med børn mellem 2 og 7 år.Med cd
Denne kopimappe kan supplere og inspirere det daglige pædagogiske arbejde med at udvikle børnenes sprog. Den systematiske opbygning gør, at pædagogen let kan finde idéer inden for det sprogområde, der skal styrkes. Nogle kopisider lægger op til fælles forståelse og drøftelse, mens andre indeholder spilleplader eller andre materialer, der skal kopieres, lamineres og samles af pædagogen til sprogarbejdet med ét barn eller en gruppe af børn.
Forslagene i mappen henvender sig til aldersgruppen fra ca. 2 til 7 år. Idéerne tænkes anvendt i det almindelige sprogstimulerende arbejde både med de børn, der har behov for en generel indsats, og med de børn, der har behov for en fokuseret indsats.
Mappen henvender sig til pædagoger i dagtilbud samt tale-hørelærere og konsulenter på sprogområdet. Børnehaveklasselærere vil helt sikkert også kunne finde idéer til deres sprogundervisning i mappen, da indskolingsbørn møder i skolen med meget forskellige sproglige forudsætninger.
Med mappen følger en cd-rom med alle mappens aktivitetsforslag og illustrationer side for side i pdf-format, så man kan erstatte eventuelt bortkomne sider samt printe efter behov.
Vibeke Flaruper uddannet som lærer fra Holbæk Seminarium med specialundervisning som hovedfag. Endvidere er hun uddannet tale-hørelærer fra Danmarks Lærerhøjskole. Hun er ansat ved PPR i Hillerød. Vibeke har megen praktisk erfaring, både fra lærergerningen og som tale-hørelærer med undervisning, vejledning og rådgivning omkring børn og tale- og skriftsprog, skrivning og læsning. Vibeke har udgivet flere af sine egne undervisningsmaterialer samt holdt kurser og foredrag om børn og sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Else Maarssø / Vibeke Flarup
Sideantal: 108
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ringordner
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Thierry Capezzone
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 28 Aug 2011
Oplagsdato: 28 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772816104

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Ind og ud med sproget - opgaver til inspiration og konkret sprogarbejde med børn mellem 2 og 7 år Dafolo