Helens bog om dit barns udvikling

Vis stort billede
Helens bog om dit barns udvikling

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

At få et barn er et mirakel. Og at se dit barn udvikle sig, trives og vokse op, er er en gave. Du vil simpelthen gøre alt for at give det de bedste betingelser i livet. Alligevel kan det være svært, og nogle gange kommer du til kort og bliver voldsomt i tvivl om, hvad der er rigtigt at gøre, fordi du ikke helt ved., hvad der sker med dit barn.

Helens bog om dit barns udvikling giver dig en vigtig forståelse for dit barns udvikling og hvordan det tænker, føler og handler på de forskellige alderstrin - fra de første timer efter fødslen til treårs-alderen. For hver periode sættes der fokus på, hvordan barnet kommunikerer, sanser og oplever sin omverden, hvordan det sover, spiser, leger og lærer, og hvilke udviklingsmæssige milepæle, der hører alderen til. Men husk - lyder et af bogens vigtige budskaber - at børn er små individer, der ikke altid udvikler sig efter en tjekliste!

Sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen giver dig med denne bog et varmt, klogt og nemt opslagsværk, som gør dig klogere på dit barn, så du bedre kan støtte det i en god og sund retning.

Helens bog om dit barns udvikling afløser og har samme indhold som den tidligere udgave, "Sådan støtter du dit barns udvikling" fra 2011.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helen Lyng Hansen
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 636 g
Udgivelsesdato: 14 May 2012
Oplagsdato: 02 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712047698

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk