Helens bog om børn og søvn - Sådan får du dit barn til at sove

Vis stort billede
Helens bog om børn og søvn - Sådan får du dit barn til at sove

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Trænger du til søvn? Tæt på desperation på grund af søvnmangel? Helen Lyng Hansens populære bestseller kommer nu i en ny udvidet udgave. Bogen er udvidet med bl.a. nye kapitler om middagslure og om de særlige problemer, der knytter sig til tvillinger og søvn. Der er desuden nyt om slyngevugger, babykøjer og hængevugger, ligesom bogen generelt er opdateret med den nyeste viden om børn og søvn.

Helens bog om børn og søvn er nødhjælp til trætte forældre og viser vejen til at få sovende, trygge børn – og til selv at få lukket øjnene. Kunsten er at forstå dit lille barns søvnmønster, udviklingstrin og behov for tryghed. Når du forstår det, ved du også, hvorfor det ikke hjælper bare at lukke døren og sige godnat. Børn skal ikke græde sig i søvn!

På baggrund af lang erfaring lover Danmarks bedst kendte sundhedsplejerske, at det nok skal lykkes – også for jer. Alle børn kan lære at sove igennem – denne søvnguide er første skridt på vej til bedre søvn og mindre gråd.

Helen Lyng Hansen er kvinden bag succeshjemmesiden www.netsundhedsplejerske.dk og har herigennem hjulpet tusindvis af desperate eller bare almindeligt bekymrede småbørnsforældre. Hun er desuden en flittigt brugt ekspert i medierne, ligesom hun er forfatter til en række bøger, heriblandt "Helens bog om børn og mad".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helen Lyng Hansen
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 2
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 569 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2012
Oplagsdato: 23 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712047704

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Helens bog om børn og søvn - Sådan får du dit barn til at sove Gads Forlag