Helens bog om børn & mad - Sådan får du dit barn til at spise

Vis stort billede
Helens bog om børn & mad - Sådan får du dit barn til at spise

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

NY REVIDERET UDGAVE

Helens bog om børn & mad 2. udgave er ajourført og gennemrevideret i forhold til de nye anbefalinger om ernæring til spædbørn og småbørn, der kom fra Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen i begyndelsen af 2015. Det betyder en lang række ændringer i forhold til blandt andet mælk, jerntilskud, fisk og gluten.

Bliv klogere på de nye retningslinjer og få nyttige dagsplaner og nemme madopskrifter til hvert alderstrin. Spiser mit barn for lidt? Spiser det for meget? Hvor mange måltider skal et 8 måneders barn have om dagen? Hvornår skal man stoppe med at amme? Er honning farligt for en etårig? Hvornår kan man selv spise med ske? Er mit barn kræsent, når det ikke vil spise det, jeg serverer?

Sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen følger barnets udvikling fra det første store spring fra modermælk (eller erstatning), og indtil barnet kan spise næsten alt det, den øvrige familie spiser. Bogen følger Fødevarestyrelsens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og er fyldt med tips og tricks, som bogstavelig talt får maden til at glide lettere ned!

Man kan læse bogen fra ende til anden og følge barnets udvikling måned for måned, eller man kan bruge den som opslagsbog til at finde ud, hvordan det nu er med mælk og allergi, hvor længe man skal blive ved med at mose maden, om man må bruge krydderier i børns mad og alt det andet man kan blive i tvivl om.

Desuden rummer bogen en række nemme opskrifter til hvert alderstrin, som er nemme at gå til – og nemme at kombinere med resten af familiens mad.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helen Lyng Hansen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 633 g
Udgivelsesdato: 05 May 2015
Oplagsdato: 05 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712051350

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Helens bog om børn & mad - Sådan får du dit barn til at spise Gads Forlag