Håndbog i læsevejledning - teori og praksis

Vis stort billede Tilføj
Håndbog i læsevejledning - teori og praksis

439,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen handler om de problemstillinger, som læsevejlederen møder i sin hverdag. Læsevejlederen får her det nødvendige faglige grundlag for at vejlede kolleger og forældre samt samarbejde med skoleleder om muligheder for at støtte elevernes læring i læsning og skrivning.
Første del handler om de generelle forhold vedrørende læsevejlederens rolle og arbejdsopgaver. Det drejer sig om læsevejlederen som vejleder og innovatør, samarbejdet med skolens ledelse, læsevejlederen som organisator af klasselæsekonferencer og opfølgning på klasselæseprøver og om samarbejdet med forældre. Her gøres også rede for rammerne for arbejdet og det lovgrundlag, som gælder for området.
Anden del favner faglige og metodiske temaer i forhold til det forebyggende arbejde, den tidlige indsats og selve undervisningen – i såvel dansk som matematik. Der sættes fokus på sprog- og læseudvikling samt skrive- og staveudvikling. Desuden behandles læsekurser, story-line i læseundervisningen samt læsning i alle skolens fag. Til sidst finder man overvejelser over brug af it for elever med sprog- læse- og skrivevanskeligheder og endelig over vigtige forhold i forbindelse med tosprogede elever i læseundervisningen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Cecilie Falkenberg / Lene Bülow-Olsen / Jørgen Frost / M.Fl
Sideantal: 504
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Bernsen
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Terje Nordberg (kapitel 2, 8, 10, 11, 12)
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 08 Feb 2009
Oplagsdato: 10 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777065019

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Håndbog i læsevejledning - teori og praksis Dansk Psykologisk Forlag