Grimt sprog? - sprogarbejdet i skolens mellemtrin og udskoling

Vis stort billede Tilføj
Grimt sprog? - sprogarbejdet i skolens mellemtrin og udskoling

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Hvad er grimt sprog? Og kan man tale om, at børns sprog er krænkende? Denne bog går i dybden med skoleelevers sprogbrug og tilbyder alternativer til sanktioner og forbud mod bestemte ord.
Med udgangspunkt i 'Sprogsneglen' som analyseredskab undersøger forfatteren såkaldt grimt sprog. Forfatteren viser både, hvordan lærere og pædagoger kan håndtere elever, der taler grimt, og hvordan eleverne kan fortolke hinandens intentioner med sproget.
Bogen indeholder en række konkrete redskaber, som giver et alternativt bud på, hvordan man kan arbejde med sproget i skolens mellemtrin og udskoling. Med emner som sms-sprog og Facebook lægges der endvidere op til et samarbejde mellem elev, lærer og vejleder med et mål om øget trivsel og et inkluderende læringsmiljø.
Bogen er et konkret redskab til pædagoger, folkeskolelærere og AKT-vejledere, der arbejder med elevernes sprogbrug i skolens mellemtrin og udskoling.
Heidi Honig Springer lærer og uddannet i systemisk ledelse og konsultation. Hun arbejder som AKT-konsulent i Høje-Taastrup Kommune.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Heidi Honig Spring
Sideantal: 115
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 172 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 271 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2012
Oplagsdato: 22 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180756

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Grimt sprog? - sprogarbejdet i skolens mellemtrin og udskoling Frydenlund