Graviditetskalender for mænd - Alt dét, som den kommende far bør vide – uge for uge

Vis stort billede
Graviditetskalender for mænd - Alt dét, som den kommende far bør vide – uge for uge

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Graviditeten bliver forklaret, så selv faren kan følge med …

Så snart kvinden er blevet gravid, handler næsten al snak i parforholdet kun om fosterets udvikling og den kommende fødsel. Det er helt naturligt, men mange mænd står hurtigt af samtalen igen, når det begynder at handle om at tælle i uger, varianter af morgenkvalme, gestations- og konceptionsalder m.m. Mange mænd kan også gå i mere panik end den gravide kæreste, hvis der opstår plukveer eller andre mindre komplikationer.

Nu er det overståede kapitler. Graviditetskalender for mænd er en guide, der uge for uge guider den kommende far gennem graviditeten.

Hvert opslag indeholder information om barnets udvikling i livmoderen (hvor langt og stort det er, hvornår det begynder at bevæge sig o.l.), OBS- og Vidste du-bokse samt hver uge et citat om graviditet, fødsel og det at blive forældre. Vidste du f.eks., at gennemsnitsalderen for en førstegangsfar er 32,8 år?

Kalenderen indeholder også information om bl.a. de juridiske aspekter ved at få børn, hvilket især har betydning for par, der ikke er gift, og om børns retsstilling.

Kalenderen kan bruges som enhver anden kalender, hvor man en gang om ugen bladrer for hver ny graviditetsuge. Den kan også læses på en gang eller bruges som opslagsbog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sanne Lykke
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Frydenlund
Bredde: 226 mm
Højde: 175 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 253 g
Udgivelsesdato: 30 Jul 2009
Oplagsdato: 14 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778876249

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Graviditetskalender for mænd - Alt dét, som den kommende far bør vide – uge for uge Forlaget Frydenlund