Glade børn med højt selvværd - en forældreguide

Vis stort billede
Glade børn med højt selvværd - en forældreguide

170,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Glade børn med højt selvværd - en forældreguideer skrevet til alle de forældre, der gerne vil vide mere om, hvordan de kan støtte deres barn til et højt selvværd.
Som forældre elsker vi at rose vores børn og fortælle dem, hvor dygtige de er. Vi gør det af kærlighed, af begejstring og i bedste mening. Men med en let omskrivning kan man sige, at 'rosen har torne'. Rosen kan i bedste fald støtte dit barn til en større selvtillid, men vidste du, at den ligefrem kan føre til skrammer på selvværdet?
I et let forståeligt sprog guider psykolog Dan Svarredig til indsigt i selvværdets natur. Ved hjælp af eksempler fra hverdagen viser han, hvordan du med enkle midler kan erstatte rosen og bedømmelserne med dit nærvær og din accept af dit barns livtag med sig selv og verden.
Glæden, oplevelsen af at have værdi, at slå til, at være rigtig, som man er, og være en ligeværdig del af fællesskabet, er målet. Midlet er forældre, som har mod til at finde sig selv og at være sig selv i samvær med barnet. Resultatet er selvværd: Glade børn med højt selvværd!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dan Svarre
Sideantal: 133
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 9
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 156 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 305 g
Udgivelsesdato: 09 Sep 2008
Oplagsdato: 10 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756787130

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Glade børn med højt selvværd - en forældreguide Politikens Forlag