Generationsmøder

Vis stort billede
Generationsmøder

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen beskriver, hvordan børnehaver, skoler og plejehjem kan etablere samvær mellem børn eller unge og ældre mennesker. Målet er at give de involverede indblik i hinandens liv, drage nytte af hinandens ressourcer eller blot opnå den umiddelbare glæde, der kan være i samværet mellem ung og gammel.

Mange børn har i dag ingen eller kun sporadisk kontakt med ældre mennesker. Hverdagen tilbringer vi ofte i generationsghettoer: Vuggestuen, børnehaven, skoleklassen – og i den anden ende af livet på plejehjemmet eller i ældreboligen.

I billeder og med helt konkrete eksempler viser bogen, hvordan fagpersoner kan gribe det an i praksis, når en institution ønsker at etablere kontakt mellem generationer. Bogen henvender sig især til pædagoger, lærere og plejepersonale, men den kan også bruges af pensionistforeninger eller ældre, der har lyst til at engagere sig i børn og unge.

Bogen kan desuden med fordel anvendes i undervisningen på seminarier og sosu-skoler, og den vil kunne inspirere folk, som arbejder på at skabe større sammenhængskraft i deres lokalsamfund til at sætte aktiviteter i gang på tværs af generationer.

Ulla Skovsbøl er freelancejournalist og skriver blandt meget andet om pædagogiske emner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulla Skovsbøl
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 172 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 306 g
Serie: i praksis
Udgivelsesdato: 09 May 2011
Oplagsdato: 09 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879424

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk