Frydlege - leg som social inklusion og resiliens

Vis stort billede Tilføj
Frydlege - leg som social inklusion og resiliens

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Børn har brug for mad og drikke for at kunne overleve, men leg for at leve. Især for socialt udsatte børn kan legen være en måde at hele psykiske sår og rifter på.
Denne bog fokuserer på legs positive betydning for socialt udsatte børn. Forfatteren har i mere end 20 år arbejdet med udsatte børn og familier, der har været præget af sygdom, sorg og kriser. I bogen viser hun, hvordan man kan bruge leg i arbejdet med social inklusion og hjælpe børn til at opbygge psykisk modstandskraft (resiliens).
Bogen kommer rundt om legs betydning for børns udvikling og om institutioner og skolers afgørende betydning for, at især sårbare børn ikke lades tilbage i et tomrum. Hertil kommer kapitler om resiliensopbyggende lege, legegrupper og ‘frydlege’ som en genvej til fokus og affektregulering. Bogen slutter af med forslag til en række konkrete lege.
Den henvender sig til pædagoger, lærere, sundhedsplejersker, børnesygeplejersker og lign. – forældre kan med fordel læse med.
Anne Bovbjerg er cand.psych. Hun har i sin mere end 20-årige karriere arbejdet med børn og børnefamilier, der har været præget af sygdom, sorg og kriser såvel som traumer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Bovbjerg
Sideantal: 102
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 172 mm
Højde: 244 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 235 g
Udgivelsesdato: 14 Feb 2015
Oplagsdato: 14 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183740

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Frydlege - leg som social inklusion og resiliens Frydenlund