Fotografi som dokumentation - i pædagogisk praksis

Vis stort billede
Fotografi som dokumentation - i pædagogisk praksis

235,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Fotografi som dokumentation i pædagogisk praksis

Kameraet eller mobiltelefonen ligger parat i rigtig mange pædagogers lommer. Når som helst og hvor som helst kan hun tage billeder af øjeblikke, som hun fascineres og berøres af. Scenerierne er mangefoldige: en kollegas engagement ved morgensamlingen, trøstning ved gyngestativet, myrefundet på skovturen eller ridderlegen under bordet og kysset på madrassen. Alle sammen helt dagligdags situationer, som opstår igen og igen i børnehaver, vuggestuer og dagplejer i dagens Danmark.
Målet med Fotografi som dokumentation i pædagogisk praksiser at kvalificere pædagogens viden om fotografiets styrker, dets kraft, dets begrænsninger og anvendelsesmuligheder og at ruste pædagogen til at reflektere over de mange spørgsmål, som arbejdet med fotodokumentation rejser af både pædagogisk, æstetisk og etisk karakter.
At arbejde med dokumentation i dagtilbud er ikke noget nyt, men opmærksomheden på dokumentationsarbejde og udvikling af metoder til at dokumentere pædagogisk praksis blev væsentlig skærpet, da det blev et lovkrav i 2004. Fotografiet udgør en stor del af det samlede dokumentationsmateriale, som udarbejdes i børnehaver, vuggestuer og dagplejer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Hannibal
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Mette Hannibal
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 20 Aug 2009
Oplagsdato: 20 Aug 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813769

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Fotografi som dokumentation - i pædagogisk praksis Dafolo