Fortællinger fra klassserummet - Læreres fortællinger om hændelser fra undervisningen

Vis stort billede
Fortællinger fra klassserummet - Læreres fortællinger om hændelser fra undervisningen

280,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog indeholder fortællinger fra læreres professionelle liv. Fortællingerne indgår i en række forskellige temaer, som alle er væsentlige og relevante for en undervisers arbejde: inklusion, interkulturelle konflikter, relationer mellem lærer og elever, omsorgsetik i undervisningen, undervisnings - og arbejdsformer, evalueringer og test og sårbarhed i lærerarbejdet.
I hvert af bogens kapitler tages et af de ovennævnte temaer op til uddybende analyser og fortolkninger med baggrund i fortællinger af lærere. Til sidst lægges der ved hjælp af spørgsmål op til en åben diskussion.
I bogens indledning føres læseren ind i lærerfortællingens univers. Derefter følger to forskellige indfaldsvinkler til forståelsen af, hvad narrativer er og hvordan de kan bruges som redskaber til beskrivelse, dialog og udvikling af undervisningens praksis.
I et afsluttende kapitel gives en vejledning i at skrive og bruge lærerfortællinger som et led i en reflekterende praksis.
Bogens henvender sig især til lærerstuderende og lærere og tænkes anvendt i forbindelse med undervisningen i pædagogik, didaktik og praktik, herunder særligt i forbindelse med trepartssamtaler i læreruddannelsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sven Erik Henningsen
Sideantal: 243
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Eget
Bredde: 172 mm
Højde: 223 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 432 g
Udgivelsesdato: 11 Sep 2014
Oplagsdato: 11 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793142428

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Fortællinger fra klassserummet - Læreres fortællinger om hændelser fra undervisningen Eget