Fortabt i skolen - Hvorfor det er så svært at hjælpe børn med adfærdsmæssige udfordringer, og hvordan vi kan gøre noget ved p...

Vis stort billede Tilføj
Fortabt i skolen - Hvorfor det er så svært at hjælpe børn med adfærdsmæssige udfordringer, og hvordan vi kan gøre noget ved p...

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Børn med udfordrende adfærd fylder stadig mere – både ifolkeskolen og i den offentlige debat.

Lærere, pædagoger og forældre står ofte magtesløse, da deikke har brugbare pædagogiske redskaber til at rumme disse børn inden forskolens normale rammer eller hjælpe dem til at løse deres problemer. Hellerikke det øgede fokus på inklusion hjælper tilsyneladende. Så hvad gør man?

På baggrund af mange års forskning og praktisk erfaring harden amerikanske psykolog Ross W. Greene udviklet en ny og anderledes pædagogiskmetode til at hjælpe disse børn.

”Samarbejdsbaseret Problemløsning” kalder Greene sin model,hvis grundlag er, at børnenes adfærdsmæssige udfordringer skyldes, at de ikkemestrer en række kognitive færdigheder og sociale kompetencer. Ved at kortlæggedisse manglende færdigheder og derefter målrettet enten lære børnene at mestredem eller at kompensere for dem ændres disse børns adfærd i løbet af kort tidmærkbart i positiv retning.

”Fortabt i skolen” er en blanding af pædagogisk ogpsykologisk teori, hvor principperne i Samarbejdsbaseret Problemløsningforklares, og en lang række helt konkrete cases fra hverdagen på en almindeligfolkeskolen. Det gør den yderst anvendelig for såvel lærere og pædagoger somforældre.

Bogen er en revideret og opdateret udgave, hvor Ross W.Greene har indarbejdet de nyeste forskningsresultater og de mange tilbagemeldinger,han har fået fra lærere og forældre, som har arbejdet med metoden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ross W. Greene
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Pressto
Bredde: 148 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 510 g
Udgivelsesdato: 29 Apr 2015
Oplagsdato: 29 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790333522

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Fortabt i skolen - Hvorfor det er så svært at hjælpe børn med adfærdsmæssige udfordringer, og hvordan vi kan gøre noget ved p... Pressto