Forældresamarbejde, der virker

Vis stort billede Tilføj
Forældresamarbejde, der virker

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Et godt forældresamarbejde er vigtigt, både for børn, forældre og det pædagogiske personale, men hvordan griber man det bedst an og får det prioriteret i en travl hverdag?
Denne bog beskriver med udgangspunkt i en undersøgelse af forældreerfaringer, hvordan man kan organisere det gode samarbejde mellem forældre og pædagogisk personale.
Forældresamarbejde der virkertager fat på spørgsmål som: Hvordan arbejder man systematisk og reflekteret med at udvikle samarbejdet? Hvad er det, der betyder noget for forældre, og hvad giver det af pejlemærker for det pædagogiske personale i institutionerne? Kort sagt: Hvad virker?
Det handler om samarbejdet i hverdagen: start i institution, forældremøder, forældresamtaler, daglig kommunikation, forældredeltagelse, pædagogisk dokumentation, forældreråd og forældrebestyrelse. Hvert kapitel afsluttes med konkrete eksempler på, hvad der virker, og refleksionsspørgsmål målrettet studerende og det pædagogiske personale.
Bogen er skrevet til pædagoger i daginstitutioner, studerende på pædagoguddannelsen og forældre i forældreråd og forældrebestyrelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Laibach Smidt / Suzanne Krogh
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Rikke Hyldahl / Creavit
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 224 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 341 g
Udgivelsesdato: 11 Aug 2015
Oplagsdato: 11 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771582642

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Forældresamarbejde, der virker Dansk Psykologisk Forlag