Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn

Vis stort billede Tilføj
Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Født Klog.En bog, som gør os alle klogere på børn
Alle børn er født kloge. Vi gør som forældre alt, hvad der står i vores magt for at tilfredsstille det lille væsens behov, og alligevel glemmer mange at lytte til og tale med barnet. Børn forstår, hvad vi siger og mærker, hvordan vi har det - helt fra fødslen. Det er derfor vigtigt at lytte til barnets udtryk, tale med barnet og bruge hele vores sanseapparat for at forstå barnets ønsker og behov.
Hvis børn og forældre forstår hinanden bedre, vil de sammen kunne skabe noget helt enestående - et herligt liv for både barnet og forældrene, mener forfatteren til Født Klog, sundhedsplejerske Lena Dyhrberg.

I den ånd er bogen Født Klogblevet til - i ønsket om at give forældre en god forståelse af deres unikke barn. Som sundhedsplejerske gennem mange år er Lena Dyhrberg blevet bekræftet i det spæde barns klogskab: Det nyfødte barn forstår, hvad du siger.
Hvis du taler til barnet, så bringer du bare en meddelelse. Hvis du taler med barnet, så kigger du på dit barn, får kontakt og vil kunne se, du får et svar. Svaret kan være, at barnet ændrer mimik. Måske pludrer barnet eller er helt stille. Det kan også være, at dit barn spræller med hele kroppen og viser dig, at nu skal I have det sjovt. Derfor ændrer barnet kropssprog.
Dette - og meget andet handler Født Klogom - i håbet om, at forældrerollen kan blive lettere at håndtere, når den voksne lytter og taler med barnet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sundhedsplejerske Lena Dyhrberg
Sideantal: 142
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 243 g
Udgivelsesdato: 06 May 2009
Oplagsdato: 06 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822971

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn Siesta