Flydende læsning i praksis - Hurtig, præcis og udtryksfuld oplæsning

Vis stort billede
Flydende læsning i praksis - Hurtig, præcis og udtryksfuld oplæsning

336,25 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Her får læreren konkrete og udførlige metoder til træning af flydende læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Når eleverne har knækket læsekoden, er det afgørende for den videre læseforståelse, at læsningen automatiseres, så eleverne opnår hurtig, præcis og udtryksfuld læsning.

Flydende læsning kan udvikles gennem gentagen læsning i klassen, med en læsemakker eller over for læreren. Eleverne bliver ikke alene hurtigere og præcise læsere. Deres læseforståelse og viden om egne færdigheder øges også.

Bogen beskriver trin for trin, hvordan læreren kan træne elevernes hastighed og prosodi gennem forskellige øvelser, fx ekko-, kor-, makker- og tandemlæsning. Særligt metoden ‘Ord pr. minut’ giver mulighed for vurdering af den enkelte elevs niveau og for træningsforløb, der sætter målrettet ind netop der, hvor den enkelte elev befinder sig.

Til bogen hører en række kopiark med tommelfingerregler for god makkerlæsning, evaluerings- og testskemaer samt alderssvarende og lixede tekster til forskellige niveauer. I bogen beskriver forfatteren desuden, hvordan man selv finder egnede tekster til læsetræningen på forskellige niveauer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gertrud Brandt
Sideantal: 108
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 196 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 341 g
Serie: Lyst og læring
Udgivelsesdato: 04 Dec 2012
Oplagsdato: 14 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750042785

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Flydende læsning i praksis - Hurtig, præcis og udtryksfuld oplæsning Akademisk