Flerstemmig vejledning

Vis stort billede
Flerstemmig vejledning

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vi er inde i en vejledningsekspansion – både inden for erhverv, som traditionelt har gjort brug af vejledning, og inden for nye faggrupper. Alligevel foregår vejledning ofte i det stille og er sjældent underlagt diskussion om grundlag og forståelser.
Hvad er grundlaget for den øgede efterspørgsel efter vejledning? Modvirker vejledning udbrændthed og stress? Resulterer den i bedre arbejdsudførelse? I ’Flerstemmig vejledning’ problematiseres vedtagne sandheder og gældende praksis.
I bogen medvirker en tværfaglig forfattergruppe fra psykiatri, pædagogik, organisation og ledelse, forskning og filosofi. Sammen inviterer de til en rejse ind i vejledningens vildsomme landskab.
Bogen henvender sig især vejledere inden for pædagogik og uddannelse, terapi og klinisk psykologi. Bogen kan med fordel anvendes ved uddannelse og efteruddannelse af vejledere inden for PD-uddannelserne på professionshøjskolerne, masteruddannelse i vejledning og uddannelse af vejledere inden for de sundhedsfaglige og psykologiske fagområder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Freja Ulvestad Kärki (red.) / Asbjørn Kärki Ulvestad
Sideantal: 440
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Flerstemt veiledning
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ib Høy Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 158 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 803 g
Serie: Vejledning og profession
Udgivelsesdato: 15 May 2014
Oplagsdato: 15 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771293272

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk