Farmand - Inspiration til fædre med børn 0-5 år og mænd

Vis stort billede Tilføj
Farmand - Inspiration til fædre med børn 0-5 år og mænd

139,69 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den vigtigste udfordring i livet er at blive og ikke mindst at være forælder. Heldigvis er det også utroligt givende og livsbekræftende. Det er begyndelsen på en rejse, hvor en usynlig rejsefører i en snuptagsløsning vrider ens perspektiv, så posen med holdninger, følelser og værdier bliver rystet i en sådan grad, at nogle ender med at vende vrangen ud. Og vrangen bliver vendt ud – på en selv, ens identitet og ens prioriteter.


Som mand er det ikke kun et spørgsmål om de valg, man bliver eksponent for som far, men også om overvejelser om fødsel, fødselsforberedelse, fraværet af nattesøvn, omsorg for barnets tarv og rejsen i den spidsrod af udfordringer, det er at give de bedst mulige rammer og retningslinjer for sit barn. Forventninger fra et paradigmefyldt samfund og samspillet mellem de feminine og maskuline værdier er udfordringer, der tvinger en til eftertanke, både i forhold til sig selv og ikke mindst det forandrende samfund, vi lever i.
Jeg er far til to drenge på 3 og 5 år. Min første søn blev født den 8. september 2008, min anden søn den 20. oktober 2010. Denne bog er – på godt og mindre godt – mine refleksioner, overvejelser og perspektiver på de valg, jeg har taget som far.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Hørup Møller
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Trykværket
Udgivelsesdato: 18 Jun 2014
Oplagsdato: 06 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793063099

Sprog

Dansk

Farmand - Inspiration til fædre med børn 0-5 år og mænd Trykværket