FAQ om kreativitet

Reduced price!
Vis stort billede
FAQ om kreativitet

180,00 kr

-20%

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

FAQ om kreativitet omhandler de typiske spørgsmål, der ofte rejser sig, når talen falder på kreativitet i skolen. For spørgsmålet om, hvordan undervisere og lærere kan understøtte udviklingen af kreativitet hos studerende og elever, har i de senere år vundet fornyet opmærksomhed. At give unge mennesker muligheder for lære at tænke kritisk, kreativt og selvstændigt kan betragtes som det bedste redskab til at forberede sig på en usikker fremtid.

Bogen stiller først og fremmest skarpt på kreativitetens pædagogiske dimensioner, herunder hvordan læringsmiljøer i daginstitutioner, på skoler og i uddannelsesinstitutioner har betydning for kreativitet. Bogen rummer flere forslag til praktiske greb og modeller, men læseren inviteres samtidig til at se de teoretiske perspektiver som redskaber i deres egen ret og med stor betydning for praksis.

Bogen er den anden udgivelse i FAQ-serien. Den er holdt i et enkelt og kort format, og det er intentionen, at den både skal kunne fungere som en læseoplevelse i sig selv og som opslagsværk.

Lene Tanggaard er cand.psych. og ph.d. og professor ved Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Tanggaard
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Lene Tanggaard,Thomas Szulevicz
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 130 mm
Højde: 177 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 180 g
Udgivelsesdato: 21 Jun 2016
Oplagsdato: 21 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741261713

Sprog

Dansk