Fankultur og fanfiktion

Vis stort billede
Fankultur og fanfiktion

287,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Før var fankultur – det at lege med og digte videre på populærkulturelle fænomener, som fx. Twilight – for nørder og fans af boy bands. Nu er det en mainstream kultur med mange udtryk. Fanfiktion er den hurtigst voksende litterære genre i dag. Fankultur og fanfiktion sætter fænomenet ind i en pædagogisk sammenhæng og diskuterer de pædagogiske muligheder og dilemmaer.
Fankulturen er et udtryk for engagement i kultur, den er mainstream og den er en kultur som bliver brugt i markedsføring. Omkring fankultur ser man en mangfoldighed af udtryksformer som fan art og fanfiktion. det sker ikke mindst på internettet.
Bogen beskriver den sociale netværksbestseller, med hovedvægt på Twilight og The Hunger Games, og den behandler fanfiktionsgenrens betydning for unges identitetsdannelse og hverdagskultur, samt fanforskningens historie og begreber.
Fankultur og fanfiktion er opdelt i fem dele, der behandler emnet fra forskellige vinkler:
Fankultur og historieIdentitet og hverdagsæstetikVampyrer og kærlighedDen sociale netværks-bestsellerFanfiktion og pædagogikFankultur og fanfiktion henvender sig til lærere, pædagoger og studerende, men også til alle som interesserer sig for unge, moderne kultur, litterære diskussioner og hverdagskultur. Den er skrevet i et mundret sprog, så den også kan anvendes på gymnasieniveau.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Petersen
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Systime
Bredde: 172 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 313 g
Udgivelsesdato: 05 Aug 2012
Oplagsdato: 05 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790833640

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk