Evidens i pædagogens praksis - En introduktion

Vis stort billede
Evidens i pædagogens praksis - En introduktion

360,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Politikere, forskere og praktikere i den pædagogiske verden er alle optaget af, at den pædagogiske praksis er forankret i den for tiden bedste tilgængelige viden - at den er evidensinformeret. En evidensinformeret pædagogisk praksis vil sige, at pædagoger foretager pædagogiske og didaktiske refleksioner og handlinger på baggrund af professionel erfaring og dømmekraft - informeret af forskningsviden.

Formålet med denne bog er at introducere til evidensbegrebet. Hvad ved vi om det, hvilken betydning har det, og hvordan kan vi forholde os til det og arbejde med det i pædagoguddannelsen og i pædagogisk arbejde?

Bogen er delt ind i tre dele: Debatten om evidens; Metoder i evidensforskning og Arbejdet med evidens i uddannelse og pædagogisk praksis.

Den er oplagt som studiebog til pædagoguddannelsen, da den skriver sig op mod uddannelsens kompetenceområder og videns- og færdighedsmål, herunder især de nationale moduler inden for specialiseringerne, bachelorprojektet og den fjerde praktikperiode.Se bogens digitale materiale på her. Her findes en lang række forslag til studerendes selvaktivitet og den videre læsning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Palle Rasmussen / Birgit Heimann hansen / Anne Mette Buus / M.Fl
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Torben Næsby,Ida Kornerup
Udgiver: Dafolo
Serie: Den professionelle pædagog
Udgivelsesdato: 21 May 2015
Oplagsdato: 21 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771600179

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Evidens i pædagogens praksis - En introduktion Dafolo