En overlevelsesguide for børn med ADHD

Vis stort billede
En overlevelsesguide for børn med ADHD

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Børnenes egen bog om ADHD

Flere og flere børn bliver diagnosticeret med ADHD – en diagnose, der giver dem en kaotisk hverdag, og som også påvirker deres familier og omgivelser.
Som et ADHD-barn siger: >>Det er, som om jeg har 10 tv-kanaler i mit hoved, og jeg ved ikke, hvilken kanal jeg skal se på<<.
Børnene har større udfordringer end andre ift. at passe ind, få venner, kunne følge med i skolen og meget mere. Et andet barn siger bl.a.: >>Jeg kan ikke holde orden på mine ting. Mine opgaver bliver væk, og jeg glemmer ting, som jeg skal gøre<<.
Ofte ved børn med ADHD godt, at omgivelserne ikke altid kan rumme dem, og de forsøger selv at kontrollere deres lidelse. Men det kan være svært, og det er ikke altid rart at være ’ham med ADHD’: >>Jeg kan ikke lide at blive stemplet med ADHD. Nogle mennesker tror, at det betyder, at jeg er mærkelig eller uintelligent<<.
En overlevelsesguide for børn med ADHDer børnenes egen bog, der hjælper dem med at få mere styr på hverdagen. Bogen er fyldt med gode råd, quizzer (som bare er for sjov – man får heldigvis ikke karakterer for dem), huskelister, strategier og aktiviteter. Alt sammen er det med til at give barnet en større forståelse for diagnosen og effektive måder at håndtere den på.
Bogen slutter med en række nyttige oplysninger om bogens opbygning til forældre, lærere og rådgivere, så de kan hjælpe og støtte barnet. John F. Taylor er amerikansk psykolog og ph.d. Han har egen praksis, hvor han arbejder med familier og børn, der lider af ADHD og ADD. Han har skrevet flere bøger om ADHD og ADD, og han er en ofte anvendt taler på konferencer om de to diagnoser.
Bogen er oversat fra amerikansk og bearbejdet til danske forhold af Anne Skov Jensen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John F. Taylor
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Survival Guide for Kids with ADD and ADHD
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 153 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 310 g
Udgivelsesdato: 24 Nov 2010
Oplagsdato: 19 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878748

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk