En god start

Reduced price!
Vis stort billede
En god start

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Vi ønsker alle, at vores børn bliver lykkelige, afbalancerede og sunde, psykisk som fysisk – at de trives og får gode relationer livet igennem, gode venner, gode familieforhold. Det er væsentlige ønsker, når der kastes mønter i ønskebrønden …

Vi ønsker, at de kære små får gode søvnvaner, kvalitetssamvær med os og andre, sunde mad- og motionsvaner i deres udvikling gennem livet.

Børn og deres ve og vel fylder meget i medierne, og der er mange forskellige holdninger og synspunkter. Derfor kan man nemt blive i tvivl om, hvordan man skal omsætte sine gode hensigter til de rette handlinger. Der bliver læst mange tykke bøger, og der bliver googlet i stor stil om børneopdragelse, kost og sundhed. Men det er ikke nemt at omsætte de mange informationer til praksis.

I denne bog vil vi i al ydmyghed forsøge at samle trådene og forene forskning med de erfaringer, vi selv har gjort med vores børn. Bogen giver masser af tips og råd til, hvordan du giver dit barn en god start og gode vaner på en masse af livets områder.

Hvad enten du har behov for inspiration til en god start på den fysiske eller mentale sundhed, så er denne bog en hjælpende hånd – der ikke peger fingre …

Alle bogens tips og råd er realistiske for helt almindelige familier, i erkendelse af at tid er en dyrebar og højt værdsat ressource for rigtig mange børnefamilier i dagens Danmark. God fornøjelse – og du og dine børn ønskes en rigtig god start!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ida Enghave / Thomas Milsted
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 180 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 815 g
Udgivelsesdato: 08 Oct 2015
Oplagsdato: 08 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497988

Sprog

Dansk