En blid start - for dig og dit barn

Vis stort billede Tilføj
En blid start - for dig og dit barn

289,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Må man amme en 3-årig eller dele dyner med sin baby? Og er det bedst at bære sit barn tæt på kroppen i en slynge?


Den første danske bog om det stadig mere populære begreb Attachment Parenting
Først et tilbageblik: For et år siden trådte en kvinde frem på forsiden af Time Magazine under overskriften “Are You Mom Enough?”. Hendes ene bryst var blottet, og ved siden af hende stod hendes 3-årige søn på en skammel og fik sig en ammetår.
Forsiden, der vakte massiv debat både i USA og herhjemme, var appetitvækker på en artikelserie om Atatchment Parenting – en blid og lydhør forældrefilosofi, der i Danmark har eksisteret under navnet ‘ifavn’.
Bogen er den første danske bog om Attachment Parenting-filosofien, der beskriver, hvordan blid og lydhør omsorg kan styrke båndet mellem mor, far og barn og bidrage til, at vores børn udvikler sig til stærke, harmoniske og selvstændige individer.
Nogle af elementerne i Attachment Parenting er lidt kontroversielle – eksempelvis anbefales langtidsamning, samsovning og slynger som redskaber til at dyrke nærheden. Men der ligger et solidt videnskabeligt fundament bag Attachment Parenting-filosofiens antagelser om, at den blide tilgang nok er bedre for vores børn end den strøm af grådkvalte sovekure og time-out-opdragelsesmodeller, der har domineret forældrehåndbøgerne de seneste år.
Bogens sysnpunkter bakkes op af interviews med otte anerkendte danske fagpersoner, heriblandt psykologerne Susan Hart og John Halse, børneforsker Erik Sigsgaard og jordemoder Pia Hern.
En Blid Start er skrevet af journalist Jane Thoning Callesen, der deltog aktivt i debatten med sine speltmors-bekendelser i Berlingske Tidende i januar 2012, og som står bag websitet hjemmeunger.dk. Privat har hun selv brugt Attachment Parenting-redskaberne med sine egne børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jane Thoning Callesen
Sideantal: 328
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 175 mm
Højde: 197 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 583 g
Udgivelsesdato: 25 Jun 2013
Oplagsdato: 25 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717043329

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

En blid start - for dig og dit barn Nyt Nordisk Forlag