Drop opdragelsen - Vis hvem du er og bliv hørt

Vis stort billede
Drop opdragelsen - Vis hvem du er og bliv hørt

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Drop opdragelsen!
Det lyder som en provokation. Og det er det også. Vi opdrager stadig vores børn efter nogle principper, der har rod i et børnesyn og en tid, der for længst er forbi.
Det er bevist, at den ”gamle” opdragelse ikke virker og er skadelig for børns læring og udvikling. Familieterapeuten Fie Hørby tager fat der, hvor Jesper Juul og Det kompetente barn slap. Hun viser dig en ny og revolutionerende måde at være forælder på, som indebærer, at du lægger den gamle opdragelse på hylden og tør vise, hvem du er. Det er nemlig det, der skal til for, at du kan blive hørt. Og dét, der skal til for at skabe en stemning og et familiemiljø, hvor børn virkelig kan vokse og trives – helt inde i sjælen.
I bogen kan du bl.a. læse om:
- Hvorfor ”tonen” er den oversete faktor i familien, og hvordan det kan skabe mirakler, når I bliver opmærksomme på, hvilken stemning I sammen skaber hjemme hos jer.
- Hvordan du kan lade dit barn folde sig ud på sin egen måde – og ikke din. Når du dropper moral, kritik, løftede pegefingre og skæld ud og i stedet viser dine personlige grænser, sætter du dit barn fri til at være den, det er.
- Hvordan du kan være en autoritet uden at være autoritær og undgå, at dit barn føler sig krænket. Den autoritære kan finde på at maskere sin anklage som et spørgsmål: ”Hvad sagde jeg til dig om at kravle på skuret, unge mand?” Når du i stedet bruger din autoritet, siger du: ”Jeg vil gerne have, du kommer ned fra skuret nu!”
- Hvordan du tackler, når dit barn græder, eller bliver så voldsomt vredt, at du mest har lyst til at gå. Det gør du ved at tage dit barn alvorligt og ikke ved at skælde ud og komme med formaninger.
- Hvorfor du skal lade være med at være dommer i dine børns konflikter, men i stedet være formidleren, der lærer dem at løse konflikterne på egen hånd.
Fie Hørby er mor, familieterapeut, forfatter, foredragsholder, lærerinde, klummeskribent, stifter af KlubMOR og udtaler sig ofte i diverse medier. Hun er medforfatter til bogen ”Om teenagere for forældre” (2008).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Fie Hørby
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 179 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 633 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2011
Oplagsdato: 21 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717041615

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Drop opdragelsen - Vis hvem du er og bliv hørt Nyt Nordisk Forlag