Dit sunde barn - sådan! - Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder ...

Vis stort billede
Dit sunde barn - sådan! - Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder ...

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Dit sunde barn - sådan! Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde.
Vil du gerne give dit barn en naturlig sund opvækst? Mangler du tid og overskud til at skabe et sundere og gladere familieliv uden kedelig kemi? Længes du efter at se dit barn med vitale æblekinder?
Med denne bog kan du hoppe direkte i mål med alle de trygge og overkommelige løsninger, så du kan sætte guld ind på dit barns sundhedskonto. Du behøver aldrig mere at være i tvivl om det, du giver dit barn at spise, at tage på eller at lege med.
Jeg lover, at du finder gejsten til at vælge bæredygtigt og passe godt på Moder Jord. Du lærer også at aktivere dit barns selvhelbredende kræfter, så det kommer styrket gennem sygdom og skranten.
Når dit barn bobler af livskraft og har et stærkt immunforsvar, får I overskud til et sjovere familieliv med tid til nærvær. Dit barn bliver glad i låget, skarp i sit fokus og får mod på indlæring. Og du bliver en gladere og mere rolig mor.
Din genvej til naturlig sund mad, kosttilskud, tøj, legetøj og stærkt immunforsvar til dit barn 1-12 år.
Bonus: 38 opskrifter, som får dig og din familie til at blive forelskede i sundere alternativer til hverdagens måltider – uden at gå på kompromis med smag og nydelse.
"Fra almindelig hverdagsgøremål til sygdomme, tøj, kosttilskud og mad giver Rose dig en stressfri guide til at styre uden om den kemi, vi så nødigt vil fylde vores børn med. Det er mig en stor glæde at se, at Rose Maimonide igen har skrevet en inspirerende, fængende og indsigtsfuld bog." Irene Hage Læge

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rose Maimonide
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Kristine Lindbjerg
Omslagsgrafiker: Kristine Lindbjerg
Forord af: Læge Irene Hage
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Illustreret af: Kristine Lindbjerg
Fotograf: Lisbeth Hammer
Udgiver: Healthy Growing Tribe Books
Bredde: 179 mm
Højde: 250 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 764 g
Udgivelsesdato: 04 May 2015
Oplagsdato: 05 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799815401

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Dit sunde barn - sådan! - Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder ... Healthy Growing Tribe Books