Din teenager skal coaches, ikke opdrages - Ikke opdrages

Vis stort billede Tilføj
Din teenager skal coaches, ikke opdrages - Ikke opdrages

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Forældrerollen ændres totalt, når et barn går i puberteten. Mange forældre bliver bange og begræder tabet. Hvor blev mit lille, søde barn af? Hvad skal jeg stille op med dette uopdragne monster? Men i stedet for at betragte forvandlingen som et onde skal forældrene lære at se det som en gave. Som en chance til at træde ind i en anden rolle.
Opfordringen fra denne bogs forfatterteam, der består af fire professionelle coachere og forældre, lyder: Sig farvel til opdragerrollen og bliv i stedet sparringspartner for dine store børn; bliv deres teenagecoach. Det skaber et langt bedre og mere holdbart forhold til teenageren, og giver dig muligheden for et langt sjovere og mere udviklende liv, også når teenageren for længst er flyttet hjemmefra og livet skal defineres på ny.
En af de vigtigste konklusioner i Teenagere skal coaches - ikke opdrageser: Elsk din teenager, men slip ham/hende løs. Stol på, at du har gjort det godt nok. Og lær dig selv at bruge den udfordrende tid til at blive et klogere, friere og gladere menneske. Tilgiv og vælg dine kampe, hvad betyder det, at køkkenet sejler efter et natligt ædeorgie, i det store spil? Måske er det din tur at lære at slappe lidt af med spisetider og rengøring og i stedet bruge ressourcerne på din egen udvikling.
En anden vigtig pointe er: Nej, det er ikke teenageren, der er problemet. Det er dig, der kan have problemer med at vænne dig til forandringen. Og det er op til dig, hvordan det her skal flaske sig fremover. Du har ingen undskyldning for ikke at kaste dig ud i opgaven. Og du kan lære dig teknikker, så forandringen bliver ikke bare lettere for dig men også giver dig mulighed for selv at få et sjovere liv fremover.
Denne bogs forfattere er teenageeksperter på hver deres måde, blandt andet som forældre til i alt 12 børn. Arne Nielsson(Viljen til sejr) og Lasse Zäll(stifter af Pathfinder/Stifinder) er to af landets førende professionel coaches for sports- og erhversfolk; Anni

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Nielsson
Sideantal: 259
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 16
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 428 g
Udgivelsesdato: 11 Sep 2007
Oplagsdato: 28 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770550963

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Din teenager skal coaches, ikke opdrages - Ikke opdrages People'S Press