Din mor-manual - Din komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige mor-manual

Reduced price!
Vis stort billede
Din mor-manual - Din komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige mor-manual

199,20 kr

-20%

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Alle nybagte mødre har stået der – med mørbanket krop, et svulmende stolt moderhjerte og hovedet fyldt med tvivl og forvirrende tanker. Den første tid melder spørgsmålet sig flere gange dagligt: ”Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt, at det ville være sådan her?”. Og det er netop det denne bog vil gøre: Sige det, som det er!

Når du er nybagt mor, handler alt pludselig om baby. Det gør bogen her ikke – den handler KUN om dig – og om alt det nye, der sker med dig, med din krop og ikke mindst: med dine sindssygt mange hormoner. Og den er skrevet af en kvinde, der ved, hvad hun taler om; som selv har stået der i nattøj kl. 16 og undret sig over, hvor dagen (og natten!) lige blev af.

Mor-manualen er fyldt med gode, brugbare råd til at manøvrere i den nye rolle, og indeholder masser af tips til, hvad man stiller op med de mange nye udfordringer. Læs blandt andet om parforholdet, barslen, amningen (eller flasken), efter-fødsels-kroppen, de nye kolleger i mødregruppen, karrieren og forholdet til de nybagte bedsteforældre. Hvert kapitel er fyldt med anbefalinger fra de bedste eksperter på områderne – fagfolk, der til daglig beskæftiger sig med alle de vidunderlige, vanskelige oplevelser, der følger med verdens bedste job: At være mor!Bogen er en turistguide til et land, mange vil opleve som fremmed og eksotisk – og slet ikke, hvad de havde forventet!

Den indeholder også sjove og bevægende betragtninger om morrollen, lange lister over ting, man gerne ville have vidst – inden fødslen! – ligesom der er masser af indrømmelser fra (andre) uperfekte mødre.

Tine Tholander arbejder som journalist på Jyllands-Posten, men er også mor til datteren Ellen. Hun har desuden skrevet den bog, hun selv manglede som nybagt mor: En ærlig og brugbar guide til alle de mødre, der er nye i jobbet!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tine Tholander
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Flemming Dupont
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: mew.dk
Fagredaktør: Marianne With Bindslev
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 339 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2011
Oplagsdato: 20 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712045939

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Din mor-manual - Din komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige mor-manual Gads Forlag