Digitale børnefællesskaber - Leg og læring med digitale medier i vuggestue og børnehave

Vis stort billede
Digitale børnefællesskaber - Leg og læring med digitale medier i vuggestue og børnehave

285,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det skal være sjovt, inspirerende og lærerigt for både børn og voksne at inddrage digitale medier i hverdagen. Med dette udgangspunkt tilbyder Digitale børnefællesskaber – leg og læring med digitale medier i vuggestue og børnehave 30 konkrete aktiviteter, der tager udgangspunkt i anvendelsen af digitale medier som eksempelvis iPad, digitalt mikroskop, projektor og talende vægtavle.

Pædagogiske aktiviteter med digitale medier kan inspirere og udvikle børn i alle aldre og på alle udviklingstrin, og i denne bog lægges der særligt vægt på de digitale mediers potentiale i forhold til at styrke børnefællesskaber.

Aktiviteterne i bogen kan være med til at udvikle og styrke børns brug af digitale medier, således at børnene får en fornemmelse for mediernes muligheder, begrænsninger, teknik og praktik og for deres etiske ansvar over for sig selv og andre. Bogen tilbyder inspiration til, hvordan brugen af digitale medier kan underbygges pædagogisk og styrkes på en eksperimenterende, legende og sjov måde, så børns trivsel og læring kommer i centrum.

Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/detdigitalebarn. Her kan man blandt andet downloade refleksionsark og se videoer med eksempler fra en pædagogisk praksis med digitale medier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marlene Vorborg Jensen / Rasmus Max Byriel Andersen / Mette Eiersted
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: Læring i dagtilbud
Udgivelsesdato: 11 Jun 2015
Oplagsdato: 11 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771600810

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Digitale børnefællesskaber - Leg og læring med digitale medier i vuggestue og børnehave Dafolo