Det stille og rolige sted - Et mindfulnessprogram til at lære børn og unge at dæmpe stress og vanskelige følelser

Vis stort billede Tilføj
Det stille og rolige sted - Et mindfulnessprogram til at lære børn og unge at dæmpe stress og vanskelige følelser

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage
Hjælp børn og unge med at opleve stilhed og ro i øjeblikket.
Mange børn og unge oplever pres i skolen, fra kammeraterne og hjemme. For at håndtere presset er det afgørende at give dem færdigheder og værktøjer, så de kan være sunde og glade – både nu og under deres rejse ud i den voksne verden.
Mindfulness som praksis - at vise øjeblikket opmærksomhed med et venligt og nysgerrigt sind - giver ro og kan hjælpe børn med at arbejde med vanskelige følelser, forstærke positiv kommunikation og drage omsorg for sig selv og andre. Videnskabelige undersøgelser har også vist, at mindfulness kan dæmpe angst og depression og forstærke opmærksomhed, læring og modstandskraft hos børn og unge.
Det stille og rolige sted af Amy Saltzman tilbyder lærere, terapeuter, rådgivere og forældre et otteugersprogram i mindfulness, der indeholder trinvise instrukser og redskaber, så facilitatorer selv kan stå for gennemførelsen af hele programmet eller dele af det. Programmet er især velegnet til grupper. De enkle øvelser og hjemmeopgaver er børnevenlige og opdelt efter alder. Der hører audioguidede mindfulnessøvelser til bogen, som kan downloades.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Amy Saltzman
Sideantal: 236
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises Design
Forord af: Saki Santorelli
Originaltitel: A Still Quiet Place - A Mindfulness Program for Teaching Children and Adolescents to Ease Stress and Difficult Emotions
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mindspace
Bredde: 171 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 502 g
Udgivelsesdato: 30 Jul 2015
Oplagsdato: 30 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792542816

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Det stille og rolige sted - Et mindfulnessprogram til at lære børn og unge at dæmpe stress og vanskelige følelser Forlaget Mindspace