Det er da okay at cykle i pyjamas - En bog om at skabe autentiske børn med super selvværd

Vis stort billede
Det er da okay at cykle i pyjamas - En bog om at skabe autentiske børn med super selvværd

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den gode leder skabes fra barnsben af og det stiller anderledes krav til dagens forældre. Krav om at vide hvem man selv er, og hvad man giver videre til sine børn. Nutidens ledere skal være hele mennesker, der tør vise positive følelser, begejstring og også sårbarhed. Det kræver at ledelse kommer ind med modermælken, hvis vi vil skabe en generation af ledere med ægthedsfaktor, der tør stå ved sig selv.

"Det er da okay at cykle i pyjamas” er en bog, hvor forfatteren giver sit bud på, hvordan vi skaber en generation af ledere, der tør stå ved deres følelser. Bogen giver værktøjer til, hvordan læseren får mere ægthedsfaktor hos sig selv, men også hvordan der skabes børn med autenticitet og super selvværd.

Bogen gør bl.a. op med det store behov for ekstern anerkendelse og med janteloven. Den giver gode råd og forslag til, hvordan du bliver din egen leder samt hvordan du kan se på dit barn, på dig selv og jeres familie på en helt ny måde. Der er mange nyttige eksempler og øvelser igennem bogens tre dele.

"Vores børn er en direkte refleksion af os som voksne og vi kan kun give det videre til vores børn, som vi selv indeholder og tør stå ved, siger Christina Aros og kommer samtidig med en advarsel: Du risikerer at blive en bedre udgave af dig selv og dermed en bedre forælder. Du risikerer at blive bedre til at se og lytte til dit barn, og du risikerer at få en større helhed i jeres familie".

Så hvad enten du har små børn eller skolebørn, kan du finde inspiration, gode eksemplarer og ny læring i denne bog. Du vil blive klogere på børns kærlighedssprog, mindfulness, familiens værdier og hvordan du guider dit barn til et super selvværd og modet til at turde være sig selv. Bogen giver samtidig mulighed for at du som forælder slipper dine egne begrænsninger og bliver endnu bedre til at være dig, hvad enten du er mor eller far.

Om forfatteren Christina Aros (f. 1971) Pæd.soc, foredragsholder, transformations ekspert og mental træner. Hun har tidligere skrevet bogen ”Fuck Flinkeskolen. Christina er tidligere leder, bestyrelsesmedlem, pædagog samt sportsudøver på topplan. Christina er mor til to børn på 11 og 15 år.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christina Aros
Sideantal: 216
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Lene Aarup Vinther
Omslagsgrafiker: Kort sagt
Forord af: Christina Aros
Originaltitel: Det er da okay at cykle i pyjamas
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Christina Aros
Bredde: 151 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 442 g
Udgivelsesdato: 27 Aug 2013
Oplagsdato: 27 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799638000

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Det er da okay at cykle i pyjamas - En bog om at skabe autentiske børn med super selvværd Christina Aros