Den lille kaospilot - urolige børn i daginstitutionen og hjemmet

Vis stort billede Tilføj
Den lille kaospilot - urolige børn i daginstitutionen og hjemmet

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Alle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger. Men af og til er kravene for store eller forvirrende, og det bliver et kaos for nogle børn. Bogen guider til, hvordan du kan hjælpe små kaospiloter til en roligere og mere overskuelig hverdag.
Den handler om alle de børn, der ikke har en diagnose, men som stadig udviser kaotisk adfærd. Det gør de for at fortælle deres omgivelser, at der er noget i deres hverdag, der ikke fungerer for dem.
Forfatteren viser, hvordan forældre og børnehave kan samarbejde og dermed hjælpe det enkelte barn med at trives og udvikle sig.
Det kræver en indsats af både børn og voksne, men med fokus på de fem store S’er: Samspil, Struktur, Sund kost, Stimulering og Søvn kan uro og kaos blive til ro og dermed et gladere og sundere barn.
Bogen har fokus på børn fra 3 til 6 år og deres hverdag i daginstitutionen og er delt i tre med fokus på barnets udvikling, dagligdagen i institutionen og livet derhjemme.
Den henvender sig til pædagoger, børnepsykologer, børnesygeplejersker, sundhedsplejersker og ikke mindst de forældre, der ønsker at hjælpe de små kaospiloter med at blive bedre til at navigere i hverdagen.
Helle Kjærgård er børneneuropsykolog og har i mange år arbejdet med børn og unge, der har udfordret de voksne i deres nærhed – først i specialinstitutioner og som PPR-psykolog, i dag i egen praksis. Du kan læse mere om Helle på hendes hjemmeside www.neuropsykologen.dk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Kjærgård
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Urte Katrine Andersen
Omslagsgrafiker: Urte Katrine Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Christel Ejlersen
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 175 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 472 g
Udgivelsesdato: 16 Mar 2016
Oplagsdato: 16 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771185911

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Den lille kaospilot - urolige børn i daginstitutionen og hjemmet Frydenlund