Den levende familie

Vis stort billede
Den levende familie

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Familielivet! Vi kaster os ud i det med krum hals, stor lyst og en masse håb og drømme om, at netop min familie vil blive fyldt med kærlighed, nærvær, trivsel og udvikling.

For mange af os udvikler familielivet, forældreskabet eller børnene sig desværre langt fra, som vi havde drømt om og glædet os til. I stedet for at skabe en tryg og livfuld familie løber alt for mange af os ind i skænderier og afmagt med hinanden i hverdagen, og børn der ikke trives, uden at vi rigtig ved, hvad vi skal stille op, og hvordan vi kommer videre.

"Den levende familie" er en bog, der tilbyder helt nye og overraskende måder at se sit forældreskab på. Denne bog handler nemlig ikke om børneopdragelse, grænsesætning eller en særlig kommunikationsform med børn, men om hvordan vores trivsel i parforholdet er helt afgørende for et godt familieliv med trygge og harmoniske børn.

Bogens klare budskab er, at det ikke er børnene, der skal forandre sig, for at børn og familie kommer til at fungere - det er forældrene. Og du får praktiske og konkrete redskaber til, hvordan du og din partner kan lære at kommunikere og agere på en accepterende og nærværende måde, så I skaber et klima i familien, der fremmer glæde og vækst.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette-Marie Davidsen / Susanne Søborg Christensen / Piet Draiby / M.Fl
Sideantal: 239
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 153 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 558 g
Udgivelsesdato: 22 Sep 2013
Oplagsdato: 22 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711354841

Sprog

Dansk