Den Inkluderende skole - – en grundbog

Vis stort billede
Den Inkluderende skole - – en grundbog

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Den inkluderende skole - en grundbogstiller skarpt på inklusionsbegrebet i en primær teoretisk optik. Bogens kapitler behandler inklusionsbegrebet gennem forskellige udvalgt perspektiver - f.eks. et historisk, sociologisk, organisationspsykologisk og pædagogisk perspektiv. På den måde fremstår bogen som en helstøbt og grundig introduktion til de begreber, forståelser og muligheder, der ligger i "den inkluderende skole" som fænomen.
Den inkluderende skole - en grundboghenvender sig først og fremmest til studerende og praktikere på folkeskoleområdet, men alle med interesse for inklusionsudvikling kan læse med. Studerende og praktikere på børneinstitutions og -behandlingsområdet vil således let kunne relatere bogens indhold til deres fagfelt.
Bogen er uundværlig for studerende på seminariernes grunduddannelse, ligesom den er en solid referenceramme for diplom- og kandidatstuderende, der har fokus på folkeskoleområdet. Lærere, pædagoger, skoleledere, PPR-folk, pædagogiske konsulenter, kommunale ledere og politikere vil med held kunne anvende bogen som udgangspunkt for inklusionsudvikling i egen praksis.
Bogen er skrevet af en række eksperter fra ind- og udland:
Mel Ainscow, Rasmus Alenkær, Kirsten Baltzer, Alan Dyson, Fances Gallannaugh, Hallvard Håstein, Elsebeth Jensen, Ole Løw, Alex Madsen, Anne Maj Nielsen, Vibeke Petersen, Niels Ploug, Christian Quvang, Lars Qvortrup, Susan Tetler og Sidsel Werner
Rasmus Alenkærer autoriseret psykolog, ph.d.-stipendiat (SDU), cand.pæd.psych., PD-psych. og skolelærer. Organisationspsykolog ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Esbjerg med ansvar for inklusionsudvikling, herunder strategi, ledelse, kompetenceudvikling, formidling og forskning.
Forfatter til bøgerne Narrativ Team-refleksionog Den gode slåskamp, begge på Bogforlaget Frydenlund.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rasmus Alenkær (red.)
Sideantal: 352
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 164 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 494 g
Udgivelsesdato: 17 Feb 2008
Oplagsdato: 09 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778875556

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk