Dansk pædagogisk udviklingsbeskrivelse 0-6 år, 3. udgave

Vis stort billede
Dansk pædagogisk udviklingsbeskrivelse 0-6 år, 3. udgave

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Dansk pædagogisk udviklingsbeskrivelse 0-6 år er et enkelt og præcist redskab til at belyse barnets kompetencer og udviklingspotentialer – som de udspiller sig i et relationelt og pædagogisk miljø.

Materialet kvalificerer arbejdet med læreplanslovens seks temaområder:
- alsidig personlig udvikling
- sociale kompetencer
- sproglig udvikling
- krop og bevægelse
- naturen og naturfænomener
- kulturelle udtryksformer og værdier.

Det er baseret på ni udviklingsområder, som giver et samlet billede af de væsentligste sider af børns udvikling: opmærksomhed, hukommelse, leg og aktiviteter, sprog og kommunikative kompetencer, sociale kompetencer, selvregulering, grovmotorik, finmotorik og færdigheder i dagligdagen.

Formålet er at understøtte pædagogernes samarbejde om det enkelte barn i dets sociale kontekst. Dermed vil udviklingsbeskrivelsen kunne medvirke til at skabe en konstruktiv dialog blandt pædagogerne om den pædagogiske planlægning og til at understøtte samarbejdet med forældrene.

Materialets spørgeskemaer er til fri kopiering. Som supplement til bogen findes et onlinescoringsprogram, som tilgås på online.dpf.dk, og som omfatter udfyldelse af spørgeskemaer, udregning af trinværdier og samlede værdier, udviklingsprofil og kvalitativ udviklingsbeskrivelse. Læs mere om onlinescoringsprogrammet på dpf.dk.

Dansk pædagogisk udviklingsbeskrivelse 0-6 år, 3. udgave er baseret på udviklingspsykologi og neuropsykologi og er tilpasset nutidens arbejdsformer i førskolepædagogikken. Denne 3. udgave har været afprøvet i fem kommuner i tilsammen 36 institutioner.

Materialet er udviklet i samarbejde med Anne Vibeke Fleischer, specialist i neuropsykologi og pædagogisk psykologi, og Dorte Damm, specialist i børneneuropsykologi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Marie Langhoff Nielsen / Jørgen Lyhne
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Klahr Grafisk Design
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 213 mm
Højde: 297 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 516 g
Udgivelsesdato: 31 May 2016
Oplagsdato: 31 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771582888

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Dansk pædagogisk udviklingsbeskrivelse 0-6 år, 3. udgave Dansk Psykologisk Forlag