Børns indre rum - Giv børn et godt liv

Vis stort billede
Børns indre rum - Giv børn et godt liv

210,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mange børn har det ikke godt. Det ser ud, som om de har alt: Cykler, knallerter, iPods, computere, fladskærme etc. Men de har det ikke godt indeni. De er rastløse, stressede og lever et overfladisk liv, hvor de mangler indre ro. Indre rum.
Nærhed og ro er fundamentet for et godt liv. Det tager lang tid at forbedre den måde, vi mennesker lever og opfører os på. Over for hinanden og over for vores børn. Men vi kan gøre en indsats for det.
Børns indre rum ønsker med sine mange kommentarer til vores livsstil at sætte nye tanker i gang og inspirere til at forbedre børns liv.
Bogen opfordrer bl.a. til at lære børn at mærke deres følelser og reagere på dem, så de ikke sætter sig fysisk i kroppens celler. Hvis man lærer børn, hvordan deres krop hænger sammen, kan de selv sørge for, at den er rar at være i, og lærer de at lytte til kroppen, kan de undgå at overbelaste den. Det er for eksempel væsentligt at trække vejret helt ned i maven. Så kan de klare meget mere.
Læs også om Ole Kåre Følis usædvanlige behandlinger af børn med alvorlige sygdomme.
Sammen med bogen følger en dvd. Her demonstrerer Ole Kåre Føli, hvordan man trækker vejret helt ned i maven.
Ole Kåre Føli, født 1944 har sammen med sønnen, Bengt Valentino Andersen, udviklet behandlingssystemet Body Self Development’s System – Body SDS. De har behandlingscentre i Karlslunde og København, hvor de også uddanner terapeuter. Ole Kåre Føli har tidligere i samarbejde med Lars Vestergaard udgivet erindringsbogen Mit indre rum.
Tina Varde, født 1965, er journalist og har tidligere skrevet bogen: De ser

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Kåre Føli i samarbejde med Tina Varde
Sideantal: 171
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: Borgen
Bredde: 142 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 247 g
Udgivelsesdato: 10 Jun 2009
Oplagsdato: 08 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788721034993

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk