Børn i terapi - Løsningsfokuseret korttidsterapi

Vis stort billede Tilføj
Børn i terapi - Løsningsfokuseret korttidsterapi

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen beskriver løsningsfokuseret korttidsterapi - også kaldet LØFT eller SFBT (Solution Focused Brief Therapy) - med børn. Løsningsfokuseret terapi med børn tager udgangspunkt i barnets oplevelser, og terapeutens opgave er at hjælpe barnet til at opdage og udnytte dets egne ressourcer. Den løsningsfokuserede tilgang er kortvarig, aktiv og handlingsorienteret, og matcher fint børns behov for handling, meningsfuldhed og for at komme videre.
Forfatterne beskriver deres arbejde med børn med en række vanskeligheder, der kræver intervention, fx ADHD, autisme, seksuelt misbrug, tab, traumer, fobier, vold, aggressivitet og sengevædning. Desuden er der et kapitel med særligt fokus på teenagere og arbejdet med de specifikke vanskeligheder, der knytter sig til den aldersgruppe.
I bogen lægges der vægt på konkret praksis: Hvordan oplever barnet verden? Hvilke spørgsmål stiller terapeuten? Hvilke teknikker anvender terapeuten? Hvorfor og med hvilket resultat? Metoden eksemplificeres med beskrivelser af konkrete terapiforløb.
Bogen henvender sig ikke kun til psykiatere, psykologer og terapeuter, men også til forældre og til alle andre, der beskæftiger sig med børn, der har det svært.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Insoo Kim Berg Therese Steiner
Sideantal: 316
Sprog: Dansk
Originaltitel: Children's Solution Work
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Tom Bøgeskov
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 13 Jan 2009
Oplagsdato: 13 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777065064

Sprog

Dansk

Børn i terapi - Løsningsfokuseret korttidsterapi Dansk Psykologisk Forlag