Børn i balance - Ro og fokus til de 5-12 årige med meditation - Bog samt cd med øvelser (cd indlæst af Alberte Winding)

Vis stort billede
Børn i balance - Ro og fokus til de 5-12 årige med meditation - Bog samt cd med øvelser (cd indlæst af Alberte Winding)

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvordan undgår man urolige, stressede, overtrætte og vilde børn i en presset hverdag? Man giver dem et åndehul. En pause fra hektisk aktivitet, snak og krav, hvor de kan finde tilbage til det, børn er så gode til, nemlig bare at være til stede i nuet - og jo, det kan faktisk lade sig gøre.

Børn i balance er bogen, der kan give børn – og deres forældre – et tiltrængt pusterum, når det hele er ved at køre op i indkøb, hentning, lektier, deleordninger og småskænderier.
Bogen er fuld af lette og hyggelige øvelser, som kan få ungerne ned i gear. Det er meditation i børnehøjde på den helt jordnære måde – og ligner meditation for voksne ved at fokusere på at slappe af i kroppen og glemme alle dagens forstyrrende tanker og følelser. Det handler i al sin enkelhed om at falde til ro psykisk og fysisk.

Øvelserne taler barnets sprog, som f.eks. den om at lære at blive lige så stille og opmærksom som frøen, der heller ikke spilder unødig energi på at hoppe rundt. Andre øvelser går ud på at lytte til hjertet, at tackle ubehagelige følelser eller slukke for tankestrømmen, når man ikke kan falde i søvn. Der følger en cd med bogen, som fortæller børnene, hvordan de skal gøre – så de kan lave øvelserne helt uden forældrenes hjælp. Men de voksne kan med fordel lytte med – de vil opdage, at det hjælper!

Hvorfor skal børn overhovedet meditere? Fordi det bl.a. gørdem mere fokuserede, mindre urolige og mindre hårde ved sig selv og andre. Bogens forfatter har lavet øvelserne med flere hundrede skolebørn gennem et år – og det gav ikke bare mere ro i timerne, den positive virkning var så slående, at mange forældre efterlyste øvelser til børnene derhjemme. Det er baggrunden for denne bog, som er en bog til alle børn og deres forældre.

CD er indlæst af Alberte Winding

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eline Snel
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Originaltitel: Stilzitten als een kikker
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Per Vadmand
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 143 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 309 g
Udgivelsesdato: 06 Jun 2013
Oplagsdato: 22 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712048985

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Børn i balance - Ro og fokus til de 5-12 årige med meditation - Bog samt cd med øvelser (cd indlæst af Alberte Winding) Gads Forlag