Bogen om Tvillinger 0-10 år - Myter og virkelighed om graviditet, fødsel og tvillingeforholdet

Vis stort billede
Bogen om Tvillinger 0-10 år - Myter og virkelighed om graviditet, fødsel og tvillingeforholdet

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

"Bogen om Tvillinger 0-10 år" (2010) af Joan Tønder Grønning er en opdateret og forbedret udgave ift. tidligere - især på det psykologiske og identietsmæssige område, og så er bogen for første gang trykt i farver og indeholder 100 farvefotos.

Bogen gennemgår alle forhold, der er anderledes med tvillinger end med enkeltfødte børn – både før, under og efter fødslen. Bogen giver svar på de fleste spørgsmål om graviditet, fødsel, amning, udstyr, sprog og økonomi samt tvillingers sproglige, fysiske og psykologiske udvikling og indbyrdes forhold.

2010-udgaven sætter ekstra fokus på tvillingers identitetsudvikling, og i samarbejde med tvillingepsykolog Lene Dam Pedersen giver forfatteren for første gang specifikke råd, alt efter om tvillingerne er 'enæggede', 'tveæggede af samme køn' eller 'tveæggede af hvert sit køn'. Fx omkring det at udvikle et godt tvillingeforhold og omkring fordele og ulemper ved at tvillinger er sammen eller hver for sig i fx børnehave og skole.

For første gang bringer bogen også en sammenlignelig oversigt over de store hospitalers særlige tilbud til tvillingegravide og nybagte tvillingeforældre.

Bogen behandler som tidligere stadig de mange myter, der stadig florerer omkring tvillinger, ligesom den indeholder en omfattende ordliste, der gør det nemt at ’oversætte’ de faglige udtryk i ens vandre- og fødselsjournal.

"Bogen om tvillinger 0-10 år" er en håndbog, skrevet i et uhøjtideligt sprog og krydret med både forfatterens og andre tvillingeforældres erfaringer. Bogen kan læses fra ende til anden, men kan også bruges som opslagsbog via en omfattende indholdsfortegnelse og stikordsliste.

Forfatter Joan Tønder Grønning er journalist og tvillingemor, og bogens faglige indhold er godkendt af førende danske eksperter.

LÆS alle anmeldelser: //www.forlaget-tekstxpressen.dk/bogen-om-tvillinger/anmeldelser/

Forfatteren har også skrevet "Uge-for-uge-Kalender - til dig, der venter tvillinger" og "Bogen om Allergi"

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joan Tønder Grønning
Sideantal: 268
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jesper Seneca
Forord af: Overlæge Kirsten Søgaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Fagredaktør: Professor Kaare Christensen,Psykolog Lene Dam Pedersen,Jordemoder Lene Skou Jensen,Overlæge Kirsten Søgaard,Sprogforsker Pia Thomsen
Udgiver: Tekstxpressen
Serie: Tvillinger
Udgivelsesdato: 09 Aug 2010
Oplagsdato: 09 Aug 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790614065

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Bogen om Tvillinger 0-10 år - Myter og virkelighed om graviditet, fødsel og tvillingeforholdet Tekstxpressen