Bogen om Human Dynamics

Vis stort billede
Bogen om Human Dynamics

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Human Dynamicstager udgangspunkt i den antagelse, at mennesker har forskellige grundmønstre, forstået som en personlighedsstruktur præget af tre fundamentale principper: det mentale, det emotionelle og det fysiske princip. Human Dynamics har siden slutningen af 1970'erne bredt sig fra USA, hvor metoden blev udviklet af Sandra Seagal og David Horne, til en lang række andre lande, bl.a. Sverige.
Bogen om Human Dynamicsaf Sandra Seagalog David Horneer at betragte som grundbogen om Human Dynamics. Bogen indledes med en grundig introduktion til selve begrebet efterfulgt af en konkret gennemgang af hver af de fem dominerende grundmønstre. I bogens afsluttende del gives der eksempler på, hvordan Human Dynamics bruges i praksis - både når det gælder personlig udvikling og organisationers udvikling. Metoden spænder vidt, idet den har generel værdi som forklaringsramme for al menneskelig kommunikation.
Forfatterne Sandra Seagal, Ph.d., har siden 1979 arbejdet med at udforske Human Dynamics. Hendes faglige baggrund er psykologi og pædagogik, og hun har bl.a. andet arbejdet som lærer, skolepsykolog og terapeut. David Horne, MA, har i kraft af sin baggrund som psykolog og pædagog arbejdet med at videreudvikle og initiere forskning omkring Human Dynamics siden 1983.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sandra Seagal
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Forord af: Peter Senge, Vibeke Damlund
Originaltitel: Human dynamics
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Anna Garde
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 169 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 745 g
Udgivelsesdato: 30 Oct 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762407084

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk