Bilbo - historien om den lille nysgerrige hund

Vis stort billede
Bilbo - historien om den lille nysgerrige hund

170,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Bilbo - historien om den lille nysgerrige hunder en fortælling, som kan anvendes som udviklingsfremmende motorisk og sproglig leg for børn på 3-6 år i daginstitution eller hjemme. Den kan anvendes som redskab til pædagoger til at blive opmærksom på børns sansemotoriske udvikling, og materialet kan danne henvisningsgrundlag for en nærmere undersøgelse udført af en ergo- eller fysioterapeut med speciale inden for børn.
Bogen indledes med en grundig gennemgang af arbejdet med fortællingen. Desuden redegøres der for, hvordan historien om Bilbo knytter an til temaerne i den pædagogiske læreplan.Derefter følger selve fortællingen om gravhunden Bilbo. Den er opdelt i 7 afsnit med 7-8 øvelser i hver. Hver øvelse har en tegning med et barn, der udfører øvelsen, således at den voksne hurtigt vejledes i den ønskede bevægelse. Derudover er der illustrationer af situationen i fortællingen.Da materialet kan benyttes til observation af graden af sansemotorisk udvikling for det enkelte barn, er der bagerst i bogen checklister for hvert fortælleafsnit med korte anvisninger på udførelse og bemærkning om, hvad der stimuleres.
Materialet er udarbejdet på grundlag af ergoterapeutisk viden og mange års erfaring med vurdering, vejledning og behandling af børns sansemotoriske udvikling.
I legen kan man stimulere og vurdere barnets motorik, uden at det føler sig udstillet og observeret, men derimod oplever sig selv om en individuel person, et socialt væsen, samtidig med at det træner opmærksomhed og sprog. Legen giver en dybere kontakt med barnet og forståelse for dets behov, som kan bruges i andre situationer.
Forfatteren Sonja Bøjstrup Nielsen, ergoterapeut, har snart 30 års erfaring med arbejdet med børn - såvel i offentligt som selvstændigt privat regi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sonja Bøjstrup Nielsen
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Simon Bukhave
Udgiver: Kroghs Forlag
Udgivelsesdato: 14 Mar 2007
Oplagsdato: 14 Mar 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762408524

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Bilbo - historien om den lille nysgerrige hund Kroghs Forlag