Bevægeomsorg - Børnemotorik i teori og praksis

Vis stort billede
Bevægeomsorg - Børnemotorik i teori og praksis

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Børn elsker at bevæge sig: løbe, hoppe, snurre rundt, slå kolbøtter og vende med hovedet nedad. Men vi glemmer – både derhjemme og i institutionerne – at udfordre børnenes motoriske evner. Alt for megen leg er i dag stillesiddende.

Birte Servais Bentsen er en af dem, der i årtier har talt for, at børn skal bevæge sig. Og hun har påvist, hvordan motorik er med til at udvikle barnet. Hun har samlet sin viden og praktiske erfaringer i Bevægeomsorg.
Barnets bevægelser er en del af dets totaludvikling, og de hænger sammen med såvel den fysiske som den psykiske konstitution. Det er en kompliceret og mangesidig proces, som kræver de nære personers opmærksomhed og omsorg – og på trods af voksenverdenens travlhed må den respekteres og støttes. Det handler om at tage vare på barnets motoriske udvikling, så det får de bedste muligheder for at udfolde sine bevægelser aktivt og produktivt.
Bogen er en sammenskrivning af Birte Servais Bentsens tidligere bøger og nye kapitler og afsnit er kommet til. Bogen henvender sig til alle, der arbejder med børn, specielt spæd- og småbørn, f.eks. krops-, fysio- og ergoterapeuter, pædagoger, afspændingspædagoger, sundhedsplejersker og psykologer.
Birte Servais Bentsener uddannet pædagog og har livslang teoretisk og praktisk erfaring med spæd- og småbørns bevægeudvikling. Hun har arbejdet som bevægeterapeut på Rigshospitalet og været konsulent i børnemotorik på Center for Spædbørn ved Københavns Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birte Servais Bentsen
Sideantal: 311
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 610 g
Udgivelsesdato: 29 Aug 2010
Oplagsdato: 29 Aug 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778877635

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Bevægeomsorg - Børnemotorik i teori og praksis Forlaget Frydenlund