Barnets digitale læringsrum Godt i gang med digitale medier i dagtilbuddets pædagogiske praksis (inkl. hjemmeside)

Vis stort billede
Barnets digitale læringsrum Godt i gang med digitale medier i dagtilbuddets pædagogiske praksis (inkl. hjemmeside)

285,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Barnets digitale læringsrum
Godt i gang med digitale medier i dagtilbuddets pædagogiske praksis (inkl. hjemmeside)
Denne bog er en praktisk guide, så alle – uanset forudsætninger – kan komme i gang med it og digitale medier i det daglige, pædagogiske arbejde. Bogen er skrevet ud fra devisen om enkelhed, tilgængelighed og en legende, lærende tilgang.I bogen præsenteres en lang række pædagogiske aktiviteter, hvor børn og voksne sammen kan inddrage, eksperimentere og have det sjovt med it. Aktiviteterne er inddelt efter de seks læreplanstemaer.

Herudover vil der være hjælp til at sikre et godt fundament for arbejdet med it, blandt andet i form af en it-strategi, ligesom der er gode råd til forældresamarbejdet og de mange helt grundlæggende praktiske spørgsmål, der dukker op, når it bliver en del af hverdagen med børnene. Her vil der blandt andet være hjælp at hente til udvælgelse og installering af apps.

Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/detdigitalebarn. Her kan man downloade arbejdsark samt søge yderligere inspiration til arbejdet med digitale medier i pædagogisk praksis. På hjemmesiden vil der også være en app-guide inddelt efter de pædagogiske læreplanstemaer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Friis Laursen / Jesper Petersen
Sideantal: 100
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: Læring i dagtilbud
Udgivelsesdato: 28 Oct 2014
Oplagsdato: 28 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771600018

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Barnets digitale læringsrum Godt i gang med digitale medier i dagtilbuddets pædagogiske praksis (inkl. hjemmeside) Dafolo