Barn nr. 2 - når familien vokser

Vis stort billede
Barn nr. 2 - når familien vokser

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det at få barn nummer to er ikke det samme som at få en nummer et igen. Opmærksomhed og tid skal pludselig deles ud på én mere, med evt. jalousi og frustration til følge. Undersøgelser viser også, at parforholdet ændrer sig meget, når barn nummer to ankommer. Før var man 'bare' et kærestepar med et barn. Nu er man en 'rigtig' familie. Det afstedkommer flere gnidninger hos de fleste, end de havde regnet med.
Bogen beskriver de forskellige aspekter ved at få barn nummer to - både de fysiske og de psykiske, og både for børn og voksne. Den største del af bogen er skrevet af Børnepsykolog Margrethe Brun Hansenog journalist Lykke Møller Kristensen, men udvalgte kapitler er skrevet af en psykolog med speciale i søskendepsykologi, en parterapeut, en sundhedsplejerske og en jordemoder.
Der findes rigtig mange bøger på markedet om det, at få sit første barn, men der findes ingen bøger, der specifikt beskæftiger sig med det at få to'eren.
Bogen er en gedigen indføring i familielivet med to børn, og med den i hånden vil man være godt rustet til at give sig ud i projekt 'nummer 2'.
Margrethe Brun Hansener uddannet pædagog og psykolog. Hun har tidligere skrevet bøgerne Rød stue kalder, De kompetente forældre(som har solgt ca. 20.000 eks.) og senest Forældreguiden - sådan tackler du hverdagen med børn. Hun har desuden medvirket som ekspert i tv-programmerne 'Far, mor og børn' og 'Forældre forfra' på TV2
Lykke Møllerer uddannet journalist, arbejder freelance og har bl.a. skrevet for Vores Børn, Mama, Femina, IN og Berlingske Tidende. Hun er selv mor til tre børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Margrethe Brun Hansen / Lykke Møller Kristensen
Sideantal: 165
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 157 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 430 g
Udgivelsesdato: 14 May 2008
Oplagsdato: 13 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761404695

Sprog

Dansk

Barn nr. 2 - når familien vokser Lindhardt Og Ringhof