Babytegn - lær tidlig kommunikation med dit barn

Babytegn - lær tidlig kommunikation med dit barn Forstør

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Er du sulten? Er du ked af det? Skal du have hjælp? Inden dit barn kan tale, er det ofte en gætteleg at finde ud af, hvad det prøver at fortælle. Babytegnsprog er en genvej til tidlig kommunikation med dit barn.
I USA har det i flere år været populært at lære sine børn babytegnsprog i de første leveår, og populariteten vinder også mere og mere frem i Danmark. Dit barn er nemlig i stand til at forme tegn med hænderne, længe før at det behersker det talte sprog. Ved at lære dit barn babytegn, giver du det muligheden for at dele sin verden og kommunikere med dig i en tidlig alder. Samtidig kan familien undgå en masse unødvendige frustrationer og konflikter, fordi barnet kan udtrykke, hvad det har brug for.
Babytegn er et enkelt redskab, der kan vække stor glæde og fornøjelse i familien, mindske frustrationer, opbygge tillid og give dit barn et kommunikativt forspring. Denne bog giver dig en grundig introduktion til, hvordan I kommer i gang.
Om forfatteren
Nana Winther er født i 1982 og er uddannet skolelærer. Hun holder kurser og foredrag om barnets tidlige kommunikation for familier, institutioner og andre, som er interesserede i at benytte babytegnsprog i dagligdagen.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Nana Winther
Sideantal: 70
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ukendt
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Lisette Agerbo Holm
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 29 Oct 2012
Oplagsdato: 29 Oct 2012
Varefakta
Reference

b-9788770909518

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Babytegn - lær tidlig kommunikation med dit barn Turbine