At tænke er at gå på opdagelse - Om at filosofere med børn

Vis stort billede
At tænke er at gå på opdagelse - Om at filosofere med børn

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Børn stiller hele tiden spørgsmål – også om store emner som livet og døden, som vi som voksne ikke altid er forberedte på. Bogen her giver redskaber til den voksne, der ønsker at filosofere og gå i dialog med børnene.
Ofte bliver vi voksne overraskede over, hvor dybsindige børnene kan være. De er endnu ikke præget af bestemte forestillinger om og forventninger til verden, og derfor kan vi 'blive taget på sengen', når barnet undrer sig og spørger os om dette og hint.
Denne bog inviterer barn og voksen til at reflektere og filosofere sammen. Som voksne skal vi nemlig støtte barnets kritiske sans og dets kreative evner. Netop barnets interesse for at undersøge tingene omkring sig kan danne grobund for dialog og refleksion mellem barn og voksen.
Bogen henvender sig til forældre, lærere og pædagoger. Den hører sammen med billedbogen Er døden en regnbue?, hvor barn og voksen sammen kan læse om Emily, hvis mormor ligger for døden og alle de spørgsmål, Emily stiller i den forbindelse.
Jeanette Bresson Ladegaard Knoxer filosof og underviser på universiteter i Danmark og USA. Hun er desuden konsulent, forfatter og formand for Dansk Selskab for Filosofisk Praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeanette Bresson Ladegaard Knox
Sideantal: 70
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 172 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 158 g
Udgivelsesdato: 28 Apr 2011
Oplagsdato: 28 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878793

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

At tænke er at gå på opdagelse - Om at filosofere med børn Frydenlund