At spise er en leg - En bog om baby-led weaning princippet

Vis stort billede
At spise er en leg - En bog om baby-led weaning princippet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Når baby skal begynde at spise fast føde, bliver skeen fundet frem, og de voksne styrer slagets gang. Men nu er en anden effektiv metode kommet på banen, hvor barnet selv får lov til at vælge, hvad der skal puttes i munden – stille og roligt og på en hyggelig måde.


BLW (Baby-led weaning), på dansk ‘babystyret madtilvænning’, går i al sin enkelhed ud på, at babyer fra 6-måneders alderen introduceres til forskellige fødevarer i takt med, hvad resten af familien spiser. Maden skal ikke moses, men sættes foran babyen i håndterbare stykker, så den lille i sit eget tempo selv kan vælge det, der ser tiltalende ud. Forskning har vist, at når barnet får lov til selv at udforske smag, konsistens, farver og dufte, så får det en større glæde ved mad og bliver mindre kræsent. En anden umiddelbar fordel er, at måltidet ikke bliver en konflikt, men derimod en hyggelig del af familiefællesskabet.
Bogen giver en introduktion til metoden og gode forslag til, hvornår og hvordan forskellige fødevarer kan præsenteres til barnet.
Om forfatteren Cæcilie Gamsgaard Seidel er uddannet klinisk diætist samt cand.scient. i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Hun vejleder om kost som selvstændig i DiætistCentret og har selv med succes afprøvet BLW-metoden på sit barn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Cæcilie Gamsgaard Seidel
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Udgivelsesdato: 14 Aug 2016
Oplagsdato: 14 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314986

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

At spise er en leg - En bog om baby-led weaning princippet Muusmann'Forlag