At læse og skrive i børnehaven

Vis stort billede
At læse og skrive i børnehaven

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Børn vokser op i multimodale tekstverdener, som de lever i, udforsker og undrer sig over. Det gælder ikke mindst skriftsproget, som børnene meget tidligt er bevidste om. De genkender ord og imiterer bogstaver, de ’læser’ højt og kommunikerer gennem billeder, symboler og skriftsproglige udtryksformer. Det er vigtigt, at børnehaven imødekommer børnenes nysgerrighed og bygger videre på de erfaringer og den viden, børnene kommer med. Denne bog præsenterer Carina Fasts forskningsstudie fra børnehaven Planten. I ord og billeder lader hun børn og pædagoger komme til orde og viser sammenhængen med teorier om børns læse- og skriveudvikling.
På Planten er det ikke ambitioner om at lære børnene at læse og skrive, men børnenes nysgerrighed på skriftsproget, der styrer arbejdet. Gennem leg og fortællinger, billeder og teknologi deltager børnene i kreative læse- og skriveaktiviteter, der styrker selvfølelsen og børnenes identitet som læsere og skrivere.
Bogen henvender sig til praktiserende pædagoger og pædagogstuderende på grund- efter og videreuddannelsesniveau, men kan i øvrigt læses af alle med interesse for mindre børns læse- og skriveudvikling.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carina Fast
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Christian Hvid
Originaltitel: Att läsa och skriva i förskolan
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Connie Møller Christensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 531 g
Serie: Literacy og læring
Udgivelsesdato: 14 Apr 2015
Oplagsdato: 14 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771294163

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk