At blive et med sig selv - om udviklingen af det 0-5 årige barns selv

Vis stort billede
At blive et med sig selv - om udviklingen af det 0-5 årige barns selv

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

At blive et med sig selv handler om at bruge sine medfødte potentialer, at kende sig selv, være glad for sig selv - i harmoni med sig selv og dermed også med vigtige voksne og andre børn. Det er det optimale for et barn.
I vores forståelse af mindre børn må vi have fokus på barnets selvudvikling. Vi må vide hvordan vi skal være sammen med barnet på en måde, der hjælper det med at udvikle en klar, god og sikker fornemmelse af at være mig. Selv'et er kernen i barnets personligheds­udvikling, og det er dette denne bog - der er stærkt inspireret af Daniel Sterns tanker om barnet og dets udvikling - handler om.
Bogen er henvendt til dem, der arbejder med børn og har et professionelt ansvar for deres udvikling, således at de kan blive mere bevidste om hvordan de bedst muligt bidrager til barnets selvudvikling og hvordan de udvikler barnets indre potentialer til et stærkt og harmonisk Selv.
Lise Gullestrup (f. 1942) er cand. psych. og har fra 1980 arbejdet i Nordjyllands Amt og Aalborg Kommune. Siden 1990 desuden haft deltidspraksis, hvor krisebehandling, supervision og undervisning er de væsentligste områder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Gullestrup
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 442 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2005
Oplagsdato: 30 Jun 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778872210

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

At blive et med sig selv - om udviklingen af det 0-5 årige barns selv Frydenlund