At arbejde med engle - kopimappe om pædagogiske læreplaner og dokumentation

Vis stort billede
At arbejde med engle - kopimappe om pædagogiske læreplaner og dokumentation

873,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
At arbejde med engle – kopimappe om pædagogiske læreplaner og dokumentationer redskabet til, at få struktureret arbejdet i institutionerne. Med indførelsen af de pædagogiske læreplaner, er der opstået et behov for, at udvikle en systematik omkring dokumentationsarbejdet, samtidig med at det skal integreres som en del af den eksisterende praksis.
Denne mappe præsenterer nogle gode værdifulde erfaringer, som forfatterne har gjort sig, og den giver nogle helt konkrete bud på tilrettelæggelse af aktiviteter, forløb og projekter, som dels tager sit udgangspunkt i arbejdet med de pædagogiske læreplaner og dels kommer rundt om dokumentation og evaluering som redskaber til at synliggøre, reflektere og videreudvikle sin praksis som pædagogisk ansat i daginstitutionen.
Kopimappens materiale består af de arbejdsredskaber, som de ansatte i børnehaven Engle har samlet gennem årene. Børnehaven arbejder med norditaliensk pædagogik og storylinemetoden som pædagogiske grundtanker, og har fokuseret meget på, at få tydeliggjort arbejdet med læreplanerne gennem alsidige dokumentationsformer.
Udgivelsen vil være en gevinst for alle institutioner, der har sat fokus på, at få arbejdet med de pædagogiske læreplaner ned i børnehøjde!
Materialet i mappen består af hele institutionspersonalets erfaringer og metoder, men er sammenskrevet, forfattet og redigeret af:
Dorthe Filtenborg Sørensen: Institutionsleder i børnehaven Engle, uddannet småbørnspædagog. Har en omfattende artikel- og bogudgivelse bag sig. Arbejder sideløbende som underviser, konsulent, metodeudvikler og forfatter til blandt andet pædagogiske fagbøger.
Anja Liza Frandsen: Pædagog i børnehaven Engle, uddannet pædagog samt studerende ved kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi. Har arbejdet med pædagogik og børn i blandt andet Ghana. Er metodeudvikler i dokumentation. Arbejder i teori og praksis med fokus på tema 5 i de pædagogiske læreplaner.
Dorthe Filtenborg Sørensen er også forfatter til bogen Dokumentation - læreplaner og synliggørelse af det pædagogiske arbejdesamt Story-linemetoden i børnehaven.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorthe Filtenborg Sørensen / Anja Liza Frandsen
Sideantal: 165
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Bredde: 292 mm
Højde: 351 mm
Dybde: 57 mm
Vægt: 1623 g
Udgivelsesdato: 19 Oct 2006
Oplagsdato: 19 Oct 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772812281

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

At arbejde med engle - kopimappe om pædagogiske læreplaner og dokumentation Dafolo